Dags för en uppdatering!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här.

Efter senaste gången så har Alva hunnit bli utställd 2ggr till med bra resultat, ena gången ställdes hon mot syrran Vilda som fick lika bra resultat som Alva.

Elwood har fått lägga utställningarna på hyllan ett tag då han är under allergiutredning och fått en positiv respons på inomhusmiljön så han är allergisk mot någonting inomhus, nu väntar vi på provsvaren på vad och undertiden utreder om han är allergisk mot maten också.

Annars så har vi börja dra lite smått me småskitarna som nu blivit hela 8månader.
Jag, mamma och syrran har tagit grönt kort för draghundsförare så kanske kommer bli någon liten tävling så småningom, Elwood verkar tycka det är jättekul att dra, likaså Alva. Har småfunderingar om att sätta ihop ett par/trespann med flattarna.

Alva har fått sitt första löp nu och Greta har löpt för första gången sen valparna, bra o veta att hon återhämtat sig såpass bra ändå.

Elwood har kommmit upp till 30kgs-sträcket nu så han börjar bli en riktigt stor pojke. Han är dock för ful för att hamna på bild så någon sån uppdatering får bli senare när han fått tillbaka sin päls.

En liten hafsigt skriven uppdatering iaf, får försöka sätta mig o skriva lite bättre nån annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0